processional-whales

Auteur Topic: een nieuwe Zelda voor de 3DS?  (gelezen 991 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

januari 09, 2018, 13:02:20


Nintendo belooft dat de 3DS tot en met 2018 ondersteunt blijft. Nintendo kondigde met de 2DS XL onlangs een nieuwe versie van de 3DS aan en dat kan betekenen dat er ook volgend jaar nog nieuwe games voor de handheld-console uit zullen komen.

Dat bevestigde Nintendo-topman Reggie Fils-Aime, die in functie is als directeur van de Amerikaanse tak van het bedrijf, in een gesprek met IGN. Volgens Fils-Aime blijven er 'continu' nieuwe games aangekondigd worden voor de 3DS-consoles, en zal dat in ieder geval tot en met volgend jaar gebeuren. Onder andere op de E3-beurs wil Nintendo een serie games voor de 3DS-handhelds aankondigen.

Nu denk je misschien; ‘wat heeft dit met het Zelda forum te maken?’ Nintendo heeft het over nieuwe games voor de 3DS en het gerucht gaat dat een van die games een nieuwe Legend of Zelda is voor de 3DS!

Het is dus nog een gerucht, Nintendo heeft nog niks bevestigd. Degen die het nieuws naar buiten gebracht heeft is Marcus Sellars en deze meneer is samen met het Grezzo team verantwoordelijk voor 3DS games als; Majora’s Mask 3D and Tri Force Heroes. Dus best wel een betrouwbare bron.

Volgens Marcus gaat het om een remake van de Game Boy klassieker; Link’s Awakening. Dit spel kwam oorspronkelijk uit in 1993 en wordt door velen gezien als een van de betere Zelda’s. Het wordt wel iets meer dan een remake, ze willen het spel net zo open hebben als Breath of the Wild.

Ik persoonlijk ben hier erg benieuwd naar want Link’s Awakening is nog steeds mijn favoriete Zelda. Hopelijk is het dus niet alleen een gerucht!

mei 14, 2018, 12:35:25
Reactie #1
Will my publishing work affect you? To develop this knowledge