processional-whales

Auteur Topic: Vijf dingen die je kan doen met de Master Cycle Zero  (gelezen 551 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

december 20, 2017, 10:57:54


In het 2de DLC pack, is nu een motor voor Link beschikbaar; de Master Cycle Zero. Voor de meesten was het even schrikken dat er nu een motor beschikbaar was. Past dit wel in een Zelda game? Er werden op internet al dingen geroepen als, ‘Grand Theft Zelda’. Anderen vinden het juist prima kunnen in een Zelda game waar ook mechanische octopussen te vinden zijn.

Hoe je er ook over denkt, er zijn genoeg leuke dingen te doen met de Master Cycle Zero. Hier zijn 5 dingen die je kan doen met deze motor.

1. gevecht met de laatste eindbaas.

Als de eindbaas verandert in zijn laatste vorm, kun je de motor gebruiken om hem te verslaan. Normaal moet je dit doen met een paard maar een motor wil dus ook prima.

2. ga het gevecht aan met een bovenwereld baas.

Heb je zin in een flinke strijd, dan  kun je het opnemen tegen bazen die in de bovenwereld tegenkomt. Denk aan; Guardian Stalkers of Lynal. Houdt er wel rekening mee dat je motor niet werkt op zand dus Molduga bestrijden wordt onmogelijk.

De motor doet aan brandstof dus anders dan paarden raakt je benzine wel op. Je kunt het beste hervullen met materialen zoals; Ancient Springs, Ancient Screws, Ancient Shafts, en Ancient Gears. Dat gaat een stuk sneller dan voedsel als brandstof.

3. Guardians uitdagen.

Benader elk type Guardian  op je motor en zorg dat hij je ziet. Zodra hij een laser op je richt, scheur je zo snel mogelijk weg. Doe dit in een rechte lijn en probeer, zodra je de laser hoort, deze te ontwijken door naar links of rechts te duiken met je motor. Paarden zijn te langzaam dus het is leuk om dit ‘ontwijkspelletje’ te doen met je motor die snel genoeg is.

4. Het doen van stunts.

Dit heeft waarschijnlijk weinig uitleg nodig. Het grote en afwisselende landschap van Hyrule is erg geschikt om te scheuren en te springen. Je kan je eigen steigerplanken maken in de Magnesis Runes met de magneetkracht. Ook kan je Bokoblins aanrijden d.m.v. wheelies. Laat je fantasie de vrije loop, er zijn al filmpjes te vinden op youtube waarin mensen gekke stunts doen.

5. Records verbreken.

Als je je echt verveeld kun je een parcours uitzetten en met anderen time trials doen. Wie haalt de beste tijd op je route? Vooral leuk als je met zijn tweeën bent.

Dit zijn zo wat mogelijkheden die je kan doen met je Master Cycle Zero motor. Heb jij nog andere ideeën? Laat het ons weten! We zin benieuwd naar wat jij bedacht hebt en of vindt van deze motor in The Legend of Zelda.

 

processional-whales