Auteur Topic: Hyrule Warriors komt naar de Switch  (gelezen 788 keer)

0 leden en 2 gasten bekijken dit topic.

januari 23, 2018, 10:53:00


Hyrule Warriors, het hack and slash spel die we kennen van de Wii U en de Nintendo 3DS, komt nu ook naar de Nintendo Switch.

Hyrule Warriors is een game die je meeneemt naar de wereld van The Legend of Zelda. In die wereld krijg je een flink aantal missies waarbij je een veelvoud aan vijanden moet afmaken. Daarvoor kun je gewone aanvallen gebruiken en de boel in stukjes hakken, maar je hebt ook specials die je opbouwt en je kan gebruik maken van je magische krachten.

Hyrule Warriors voor de Switch bevat elk personage, map en missie van de Wii U en Nintendo 3DS. Dit is inclusief alle uitgekomen DLC, dus verwacht behoorlijk wat content. Zelda en Link hebben een extra kostuum gebaseerd op Zelda; The Breath of the Wild. Er zijn zo’n 29 personages waaruit je kan kiezen, zoals Zelda, Impa, Sheik en Lana.

De game is alleen te spelen maar kan ook samen gespeeld worden via een splitscreen-optie. Door de handige Nintendo Switch feature waarbij je de Joy-Con controller kunt delen heb je maar een controller nodig. Als je Amiibo’s hebt van The Legend of Zelda Breath of the Wild, dan kun je die gebruiken om bepaalde dingen in Hyrule Warriors vrij te spelen.

Wanneer het spel uitkomt is niet helemaal bekend. In Japan wordt het spel uitgebracht in maart dus in Europa zullen we iets langer moeten wachten. De Japanse website is al wel te bekijken.

http://www.gamecity.ne.jp/zelda-sw/

 

processional-whales